Fiskeri i søen

Der er ikke noget som at sidde og kigge på et flåd, der stille og roligt vipper op og ned på de små krusninger på vandet og vente på bevægelsen, der siger, at en fisk interesserer sig for maddingen på krogen. Den anden yderlighed er når man trækker sin popper gennem vandet, og det hele kan eksplodere i kaskader af vand, når en sulten gedde kaster sig over agnen. Søfiskeri kan byde på mange oplevelser.

Mulighederne

Grindsted Sportsfiskerforening har fiskeretten i 2 søer. I udkanten af Grindsted By ligger Grindsted Engsø, der huser en stor bestand af gedder i alle størrelser. Der kan fiskes hele året rundt bortset fra i april, hvor gedden er fredet. Der er ligeledes mange skaller, som kan fanges hele vejen rundt i søen, bare med lidt melklister på en krog. Hvis man leder lidt, er det muligt at finde nogle af de aborrer, der også findes i søen. Det sker ind i mellem, der er lystfiskere, der er heldige eller dygtige, som fanger en karpe eller en suder.

Gennem mange år har Grindsted Sportsfiskerforening lejet fiskeretten i et mindre vandhul øst for Krogager. I daglig tale kaldet Mergelgraven. Her kan der fanges gedder, brasen og skalle og en sjælden gang i mellem, en karpe.

Se kontingentpriser og indmelding

Gedde fra Engsøen